Krokante dunne Indiase kroepoek
Zacht gekruid linzensoep
Kippensoep
Gefrituurd bladerdeeg pasteitje gevuld met aardappelen, doperwten en groene pepers.
Smakelijke kleine balletjes uit samengebonden met licht gekruid kikkererwtenmeel beslag, gefrituurd.
Gegrilde pittig kippenvleugels,gemarineerd in tandoorisaus.
Gegrilde stukjes kipfilet gemarineerd in tandoorisaus met zwarte pepers.
Kebab van lams and kip gehakt bereid met Indiase kruiden.
Recept van de chef: grote gefrituurde gamba’s.
Gestoomde nepali dumplings gevuld met gekruid kipgehakt.
Gestoomde nepali dumplings gevuld met gekruid groenten.
Een indiaas-chinees gerecht van gefrituurde indiase kaas met paprika en groene pepers in een dik saus
Een indiaas-chinees gerecht van gefrituurde kip met paprika en groene pepers in een dik saus
Alle tandoori gerechten worden geserveerd met basmati saffron rijst en Dal
Kippenpootjes gemarineerd in zelfgemaakte kruiden.
Stukjes kipfilet gemarineerd in zelfgemaakte kruiden.
Lamskotelet gemarineerd in zelfgemaakte kruiden.
Stukjes kipfilet gemarineerd in zelfgemaakte kruiden en extra verse knoflook.
Combinatie van Chicken Tandoori, Kip Tikka, Lamskotelet, Seekh Kebab en King Prawn Tandoori.
Alle kip gerechten worden sereserveerd met basmati saffron rijst
Kipfilet in mild Indiase currysaus met medium hete kruiden.
Populair Noord-Indiaas gerecht met malse stukjes gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de tandoor, daarna bereid in een romige tomatencurry verrijkt met Indiase specerijen.
Gegrilde kipfilet bereid met roomsaus en verse kruiden.
Kipcurry met verse spinazie en kruiden.
Onze pittigste kerrie! Kipfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Kipfilet in roomsaus met kokos, rozijnen en geschaafde amandelen.
Stuk jes kip fi let gekookt in een exotisch saus a la mode depunjab, met koriander en medium of scherp gekruid geserveerd
Onze pittigste kerrie! Kipfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Onze pittigste kerrie! Kipfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Alle lams gerechten worden sereserveerd met basmati saffron rijst
Lamsfilet in mild Indiase currysaus met medium hete kruiden.
Lamsvlees bereid met roomsaus en verse kruiden.
Lamsvlees in roomsaus met kokos, rozijnen en geschaafde amandelen.
Lamscurry met verse spinazie en kruiden.
Onze pittigste kerrie! Lamsfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Stuk jes lamsvlees gekookt in een exotisch saus a la mode depunjab, met koriander en medium of scherp gekruid geserveerd
Onze pittigste kerrie! Lamsfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Onze pittigste kerrie! Lamsfilet bereid in een zeer pittige kerrie, afkomstig uit Zuid-India.
Alle vis gerechten worden sereserveerd met basmati saffron rijst
Visfilet in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Visfilet in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Visfilet in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Visfilet in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Grote garnalen in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Grote garnalen in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Grote garnalen in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Grote garnalen in mild Indiase currysaus met medium, madras en vindaloo hete kruiden.
Alle Biryani gerechten worden gereserveerd met Raita
Aromatisch rijstgerecht met gekruide groenten.
Stukjes gekruid kipfilet met aromatisch basmati rijst.
Stukjes gekruid lamsvlees met aromatisch basmati rijst.
Mild gekruide grote garnalen, bereid in een kerrie van room, yoghurt, amandelen en kruiden.
Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met een naan brood of rijst.
Zelfgemaakte Indiase kaas met doperwtjes in kerriesaus.
Zelfgemaakte kaas en verse spinazie bereid met room en kruiden.
Mild gekruide linzen bereid met room en boter.
Mengsel van verschillende verse groenten met kokosnootpoeder in een romige kerriesaus
Indiase kaas en erwtjes in currysaus.
Stukjes zelfgemaakte Indiase kaas gekookt in een exotisch saus a la mode de punjab, met koriander en medium of scherp gekruid geserveerd
Gemarineerd malse stukjes zelfgemaakte Indiase kaas, eerst gegrild in de tandoor, daarna bereid in een romige tomatencurry verrijkt met Indiase specerijen.
.
Kip gestoomd in een deegjasje
Kip gestoomd in een deegjasje met Nepalese momosaus
Groenten gestoomd in een deegjasje met Nepalese momosaus
Kip ge stoomd in een deeg jas je met Ne pa le se mo mo saus
.
Zelfgemaakt Indiaas witbrood uit de tandoori oven
Zelfgemaakt Indiaas witbrood uit de tandoori oven met boter.
Naan met verse knoflook.
Naan met gesmolten kaas.
Zoete variant: naan met kokos en rozijnen.
Huisgemaakt plat bruinbrood.
Huisgemaakt Indiaas bruinbrood met boter gebakken.
Indiaas brood vers bereid in tandoor met knoflook, kaas en koriander.
.
.
Romig Indiaas huisgemaakt ijs met pistachenoten.
Gefrituurde melk balletjes gedipt in syroop.
Indiase rijstpudding met amandelen.
Dumplings uit kwark gedrenkt in gezoete, ingedikte melk subtiele op smaak gebracht met kardemom.
Vegan Dishes
Mix van verschillende verse groenten in milde kerriesaus.
Kikkererwten curry bereid met milde specerijen.
Aardappelen, verse Indiase currysaus, komijnzaad en Indiase kruiden
Aardappelen met bloemkool in kerryiesaus
Geroosterde aubergine gekookt met uien en tomaten.
Aardappelen met spinazie in kerriesaus
Champignons in kerriesaus.
Okra’s met uien en Indiase kruiden.
Voorgerecht
Papadam, Samosa, Chicken Tikka,
Hoofdgerecht
Lamb Masala of Butter Chicken, Dal Makhni, Saag Paneer, Basmati Saffron rijst, Garlic Naan, Raita,
Dessert
Gulab Jamun